Jewerly Design Fair – targ si expozitie de bijuterie de autor

Galeria ArtXpert și Școala de Bijuterie Contemporană, infiintata de designerul David Sandu, organizează in perioada 31 martie – 1 aprilie prima ediție a Jewelry Design Fair. “Evenimentul doreste sa ofere o perspectiva noua asupra statutului de bijuterie de autor astfel incat sa nu mai fie perceputa ca fiind prohibitiva. Ea se adresează tuturor celor care apreciază, dincolo de prețul materialelor, valoarea intrinsecă a obiectului în sine”.

In seara de deschidere vizitatorii au putut admira si proba creatiile expuse, au discutat cu designerii prezenti la eveniment si au descoperit cateva din tainele realizarii bijuteriilor. In cadrul evenimentului exista mici ateliere de lucru unde designerii Scolii de Bijuterie Contemporana explica si pun in practica tehnicile folosite in procesul de creatie al bijuteriilor.

Endra a raspuns invitatiei si a participat la deschiderea expozitiei, continuand demersul prin care isi propune sa promoveze evenimente ce demonstreaza ca designul romanesc este bine reprezentat si ca exista alternative valoroase si accesibile la obiectele produse in serie. Astfel de evenimente ofera mai mult decat prilejul achizitionarii unor piese originale: ele dezvaluie frumusetea si valoarea bijuterie de autor si transforma actul achizitionarii bijuteriei intr-unul al relationarii si comunicarii cu cei care o creeaza.

Puteti admira creatiile expuse la Galeria ArtXpert (Str. Armeneasca nr. 18) pe 31 martie (intre orele 10-20) si 1 aprilie (intre orele 12-16). Intrarea este libera.

Enjoy!

Jewerly-Design-Fair-1Jewerly-Design-Fair-2

Jewerly-Design-Fair-3Jewerly-Design-Fair-4

Jewerly-Design-Fair-5Jewerly-Design-Fair-6

Jewerly-Design-Fair-7Jewerly-Design-Fair-8

Jewerly-Design-Fair-9Jewerly-Design-Fair-10

Jewerly-Design-Fair-12