Returnare si inlocuire produse

ENDRA va asigura posibilitatea ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului sa returnati produsul comandat, fara penalitati si FARA INVOCAREA UNUI MOTIV. 
Formularul de retur este disponibil spre descarcare aici. 

Conform legislatiei in vigoare clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv,  in termen de 14 zile lucratoare cf.  O.U.G. 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta:”Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Va rugam sa respectati termenul de informare privind intentia de returnare precum si termenul de returnare prevazut legal.

Dupa receptia coletului dumneavoastra si validarea returului suma aferenta produsului/produselor returnate (excluzand taxa de transport suportata de S.C. Creation Code S.R.L. la expedierea comenzii) va fi virata in maxim 3 de zile in contul bancar specificat de dumneavoastra.

Pentru validarea returului este necesar ca produsul sa fie in perfecta stare, sa nu prezinte semne de uzura sau deteriorare (ciobire, zgariere, deformare, rupere,etc.), sa prezinte toate etichetele si sigiliile originale cu care a fost livrat, sa fie livrat in ambalajul original, insotit de accesoriile si/sau consumabilele aferente si sa nu prezinte urme de spalare, purtare sau mirosuri specifice de parfum sau detergent.

Produsele care nu indeplinesc conditiile de mai sus nu vor fi considerate produse cu defecte si nu vor fi acceptate ca retur.

In situatia in care coletul primit de dumneavoastra contine alte produse decat cele comandate de dumneavoastra, cheltuielile privind returnarea coletului vor fi suportate de Creation CodeS.C. Creation Code S.R.L. 

Inainte de returnarea produsului/produselor va rugam sa ne informati in scris completand Formularul de retur produs – prezent in cutia de livrare si trimitand un e-mail la adresa office[@]endra[.]ro. 

Costurile de returnare prin curierat sunt suportate de catre client excluzand produsele care in momentul comenzii beneficiau de optiunea “Retur gratuit”

Va informam ca nu acceptam colete cu plata la livrare sau colete transmise prin POSTA ROMANA.

Politica de retur se aplica in exclusivitate produselor prezentate pe website-ul ENDRA.ro.

Conform legii (O.U.G. 34/2014), politica de returnare se adreseaza doar persoanelor fizice.

Pentru persoanele juridice returnarea produselor este valabila doar in cazul unor defecte de fabricatie sau a lipsei de conformitate.

Politica de returnare nu se aplica acelor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid 

INLOCUIREA PRODUSELOR COMANDATE PE SITE-UL ENDRA.RO

In situatia in care doriti inlocuirea produsului/produselor comandate va informam ca acest lucru este posibil numai in limita stocului disponibil.

Pentru inlocuirea produselor trebuie sa respectati termenul legal de returnare a produselor, respectiv 14 zile lucratoare de la primirea coletului si sa ne anuntati in scris la adresa de e-mail office[@]ENDRA.ro despre intentia dumneavoastra.

Inlocuirea produselor necorespunzatoare calitativ va fi posibila doar in situatia in care acestea prezinta lipsuri sau defecte in momentul primirii coletului. Va rugam ca la receptia coletului sa verificati cu atentie integritatea acestuia si sa nu acceptati colete care prezinta urme de deteriorare sau daca au fost desfacute. Va rugam sa semnati primirea coletului doar dupa ce ati verificat starea coletului.

Daca doriti inlocuirea produsului primit cu un alt produs de acelasi model dar alt numar vom raspunde solicitarii dumneavoastra doar daca produsul se afla in stoc sau se poate realiza la comanda, in limita stocului de material disponibil confirmat de designerul produsului respectiv.

In situatia in care putem onora cererea dumneavostra veti primi informatii privind perioada de timp in care produsul va fi disponibil pentru dumneavoastra.

In situatia in care doriti sa inlocuiti produsul comandat insa nu mai este disponibil un alt numar, puteti alege alt produs. Daca produsul ales pentru inlocuire este mai scump decat cel comandat va trebui sa platiti diferenta in avans sau la livrare. In situatia in care produsul ales pentru inlocuire este mai ieftin decat cel comandat veti primi diferenta de bani in maxim 3 de zile de la comanda dumneavoastra.

Va informam ca inlocuirea produselor cu o alta masura sau inlocuirea cu un alt produs se va face pe cheltuiala clientului. Inlocuirea eventualelor produselor cu vicii ascunse se face exclusiv pe cheltuiala SC CREATION CODE S.R.L.