Designers’ Hub

Designers’ Hub – Expoziţie cu vânzare de design românesc în showroom-ul ENDRA

Shoppingul online este simplu si foarte accesibil, cateodata provocator si mai mult ca sigur ca iti starneste curiozitatea. Tocmai de acea, next step a fost sa gasim un spatiu boem si special pentru a deschide showroomul Endra. Pentru ca reactiile celor care ne-au trecut pragul au fost intotdeauna incurajatoare si toti ne spuneau ca spatiul din vila interbelica emana o energie pozitiva ce potenteaza frumusetea si valoarea creatiilor designerilor romani ne-am gandit sa cream Designers’ Hub.

Ce este Designers’ Hub? Un eveniment in care iti propunem sa ne cunoastem, sa socializam, un pretex pentru tine sa probezi sau sa studiezi indeaproape designul romanesc si sa sustinem impreuna proiectele 100% romanesti.

Pe 22 martie te invitam la prima editie a evenimentului si iti propunem o abordare inedita a experientei de shopping: focus pe un designer vestimentar + colectii noi de accesorii de la designerii Endra + designeri de accesorii invitati + sesiuni de machiaj + homemade cookies.

Main designer: Alexandra Calafeteanu care va oferi consiliere personalizata pentru garderoba si stilul clientelor. Alexandra Calafeteanu a absolvit in 2008 Universitatea Nationala de Arte, sectia Design Vestimentar, din Bucuresti si, in prezent, este masteranda in cadrul aceleiasi facultati. In paralel, se ocupa de atelierul propriu de creatie vestimentara si de activitatea ca fashion editor la revista Unica.

Designeri ENDRA (accesorii, home & deco): Adina Mircea, Alice Boutique, Alina Bancila, Alliage by Dana Tudor, Berenike, Carla Szabo, Coca Zaboloteanu Fandacsia, Giuka, Gabriela Urda, Iuliana Asoltanei, Lady Magpie, Mihaela Glavan, 3127 by Oana Lazar, Lucia M

Designeri invitati: Anca Irina Lefter, Marie Nouvelle, IZZI Design, Una ca Luna

Make-up: Sesiuni de machiaj pentru clientele evenimentului oferite de Andreea Anton, make-up artist al companiei de cosmetice Sla Paris.

Rasfat dulce: Homemade cookies by Flori de menta.

Designerii vor expune colectii noi, o parte din piese fiind in exclusivitate prezentate la acest eveniment, pentru un upgrade al garderobei si, de ce nu, al casei: incaltaminte, genti, bijuterii, accesorii capilare, obiecte home & deco. Preturile la item-urile din expozitie vor fi reduse cu pâna la 50%. Expozitia cu vânzare va avea loc in showroomul Endra – strada Popa Soare 61 – pozitionat intr-o zona protejata architectural, ce are un farmec aparte datorita cladirilor ce pastreaza specificul Bucurestiului interbelic si al perioadei La Belle Epoque.

Cum ajungi le showroom-ul Endra: Strada Popa Soare 61, sector 2 (repere: intre Hala Traian si bulevardul Pache Protopopescu – Foisorul de Foc).

Te asteptam cu drag pe 22 martie, intre 11:00 A.M – 19:00 P.M sa sustinem impreuna excelenta in designul romanesc.

Poti prelua Comunicatul de Presa si Visual-ul Eventului de aici

 

creativehub