Provocarea tinutelor albe

Preferam sa purtam tinute all black sau in care predominant este negrul pentru ca este elegant si sofisticat, pentru ca ne reprezinta, din comoditate sau pentru ca suntem convinse ca nu poti gresi cu o astfel de tinuta. Steve Jobs purta intotdeauna jeans si un tricou negru sau o helanca neagra.

rochie-camasa-cu-maneci-bufante-bumbac-albDe partea cealalta, persoanele care prefera culorile deschise simt ca “respira” in tinute albe. Albul este flatant pentru orice tip de ten, orice culoare a ochilor sau a parului. Tinuta alba este ca o “panza” ce te indeamna sa aduci un strop de culoare: un colier supradimensionat in culori vibrante, curele de diverse dimensiuni, o esarfa cu un print abstract, un cardigan cu franjuri, ciucuri sau accesorii metalice. Pentru ca albul timid iti permite sa te joci si sa indraznesti sa pui multa culoare si texturi diverse.

Odata cu venirea sezonului cald scotocim dupa hainele albe pentru ca se potrivesc cel mai bine cu pielea bronzata. Cum insa sezoanele in moda incep sa fie din ce in mai volatile si mai important este stilul care te defineste si in care te simti puternica de ce nu ai purta tinute albe cand temperaturile scad? Totul tine de cum combini piesele si texturile si de cat curaj ai sa asociezi item-uri ce par sa apartina unor stiluri diferite.

La Endra ti-am pregatit o selectie a celor mai cool, nonconformiste, in trend sau diafane item-uri albe ca sa te inspire. Asa ca te provocam sa “te joci” cu o piesa alba sau in culori deschise. Iar daca vrei sa bifezi cateva din trendurile sezonului cauta: rochia-camasa, gentile cu franjuri sau incaltamintea cu franjuri, camasa alba cu croiala lejera si pantalonii culotte. Enjoy!

geanta-alba-din-piele-efect-solzi-negri pantofi-albi-cu-toc-gros