Endra iti prezinta Geometry of Soul by Simona Semen – SS 2013

Colectia Geometry of Soul este o radiografie şi reflectare a unei arhitecturi sociale ideale. Acel loc în care omul secolului 21, femeia modernă în esenţa ei, îşi construieşte propria lume în care sufletul şi latura sprituală sunt în perfectă armonie cu arhitectura şi spaţiul social înconjurător.

Moda este limbajul prin care această punere împreună se face ideal. Elemente de geometrie urbană sunt asociate imprimeurilor tibetane; culorile intense şi vibrante dialoghează sofisticat cu tonurile de bej şi negru, creând o armonie între tăieturile minimale şi maximalismul impremeurilor etnice. Geometry of Soul reprezinta o căutare şi o reflectare a acelui echilibru în care ne dorim cu toţii să trăim în acest zbuciumat secol 21.

In acest mod ne indeamna designerul Simona Semen sa abordam si sa privim colectia de primavara-vara 2013.Ce va putem spune noi despre piesele pe care le-am selectat pentru Endra? De ce ne plac?

Pentru ca sunt creatii purtabile, versatile si comode. Sunt realizate din materiale naturale, delicate sau inovatoare in care te vei simti minunat si foarte confortabil. Tocmai pentru ca materialele sunt pretioase iar croiul este lejer le poti purta la birou, la o intalnire de afaceri dar si seara tarziu, la o cina romantica.

Si pentru ca te provocam sa fii creativa am ales piese care te vor ajuta sa te joci cu suprapunerile, sa le combini cu cele din garderoba ta si sa experimentezi pentru a oferi tinutelor tale un aer nonconformist.

Alege piesele cu imprimeuri de inspiratie tibetana pentru ca se poarta culorile! Alege negrul pentru ca nu se demodeaza niciodata! Poarta in continuare piese in nuante nude pentru ca se vor potrivi atat de bine cu pielea bronzata!

Mix and match! It’s fun!

1 2
shopit
3 4
shopit shopit
5 6

shopit

shopit

7 8
shopit shopit