Hot trend: transparenta

Pentru tine imbracamintea transparenta pare ca nu isi gaseste loc in garderoba si se inscrie in capitolul “mai bine nu”?

Imbracamintea transparenta poate parea un trend inabordabil sau prea indraznet daca nu stii cat sa lasi la vedere si cum sa abordezi stilul “mai putin inseamna mai mult”. Ce ai spune de transparenta care ascunde! Desi pare o asociere bizara te asiguram ca de multe ori hainele transparente, alese cu grija, iti vor oferi un aer sofisticat si misterios. Iar designerii romani au propuneri interesante, purtabile si versatile.

Materialele transparente atrag atentia iar culorile pe care le alegi au un rol important. Daca vrei o tinuta rafinata, usor sexy si feminina iti propunem voalul in culori inchise: negru, bleumarin, grena sau nuante inchise de gri. Mixul de materiale, texturi si stiluri este usor de abordat si foarte actual asa ca poti alcatui o tinuta casual in care incluzi o camasa sau o bluza cu accente transparente. Iar daca vrei sa scapi de grija lenjeriei “prea la vedere” fii adepta layering-ului pentru ca este practic si comod. Pentru aceasta abordare trebuie doar sa tii cont ca materialele subtiri sunt cheia unui outfit confortabil.

Iti propunem o camasa din voal gri cu detalii rafinate pe mansete, realizate din suprapuneri de voal, o fusta versatila – o poti purta la tinute casual sau elegante – si o bluza intr-o nuanta delicioasa de roz, cu funda supradimensionata:

endra.ro-bluza-voal-m12 endra.ro-bluza-voal-calafeteanu endra.ro-fusta-m12

Combinatia de materiale transparente si materiale opace este cea mai lejera si sigura abordare Iti propunem topuri rafinate: spatele bluzei realizat din voal este semi-transparent iar fata este din bumbac, materiale naturale in care te simti confortabil. Culorile neutre, nude si liniile simple, minimaliste ofera tinutei functionalitate si multe variante de combinare.

 

endra.ro-simona-semen-1 endra.ro-simona-semen-1r

shopit

 

endra.ro-simona-semen-2 endra.ro-simona-semen-2r
shopit
endra.ro-simona-semen-3 endra.ro-simona-semen-3r
shopit
endra.ro-simona-semen-4 endra.ro-simona-semen-4r
shopit

Acorda atentie detaliilor si povestilor din spatele hainelor pe care le porti. Alege aceste bluze cu spate din voal bleumarin combinat cu matase imprimata digital. Suna interesant dar prea tehnic? Te asiguram ca printurile digitale sunt cele mai hot achizitii pe care le poti face. Ceea ce vezi sunt picturi transpuse digital si apoi imprimate pe material. Daca te uiti cu atentie vei observa tusa pensulei si degradeurile de culoare.

Combina aceste topuri cu jeans sau cu fuste lejere si pulovere din lana sau din materiale pretioase. Sau poarta-le la birou cu pantaloni si fuste creion. Spargi in acest fel monotonia unei tinute standard si te diferentiezi purtand haine realizate in serii limitate.

endra.ro-ilona-micu-1 endra.ro-ilona-micu-1r

shopit

endra.ro-ilona-micu-2 endra.ro-ilona-micu-2r

shopit

endra.ro-ilona-micu-3 endra.ro-ilona-micu-3r

shopit

Daca esti adepta stilului “mai putin inseamna mai mult” spune-ne cu ce ai combina piesele vestimentare propuse.

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *