Let it shine!

Argintiu, auriu, platina sau bronz – toate aceste nuante metalice au invadat podiumurile si au patruns in garderoba iar designerii ti le recomanda si pentru tinutele de zi. Sclipirile metalice au cucerit prin aerul sofisticat si modern si te imbie sa explorezi noi combinatii.

brownie-sidewhite-side

Coliere si bratari masive, cercei lungi, posete si clutch-uri elegante – toate cu sclipiri metalice si texturi apetisante vor completa tinutele si vor aduce profunzime nonculorilor. Lanturile metalice iti ofera un aer sofisticat sau trasforma tinuta ducand-o spre o zona cu accente glam rock, stralucirile argintii ale accesoriilor sau ale unei rochii de seara ofera un plus de modernitate iar cele in nuante de auriu si bronz sunt potrivite pentru cele care prefera stilul meditarean, usor bronzat, complimentat de culori calde.

Daca esti adepta stilului minimalist dar vrei sa urmezi anumite trend-uri ce ti se potrivesc poti opta doar pentru un clutch argintiu sau in nuante de bronz, poti accesoriza tinuta cu o pereche simpla de cercei sau cu bratari aurii pentru  ce sunt definite de textura metalica a materialului .

golden-rose-sideplic-bronz-auriu-sideIulianaAsoltanei-Cercei-piele-aurieset-bratari-fir-metalic-bronz-cupru

Pentru cele care prefera accesoriile statement recomandam colierele masive ce combina mai multe nuante metalice pentru ca in acest sezon totul e permis cu o singura conditie – sa te reprezinte si sa stii sa porti aceste piese vestimentare sau accesorii.

colier-unica-toprochie-voal-front-cordongeanta-ponei-side

Daca esti adepta acestui trend intra pe Endra si descopera piese versatile in nuante metalice create de designerii Larisa Dragna, Giuka by Georgiana Nicolaescu, Gabriela Urda, Iuliana Asoltanei, 3127 by Oana Lazar.

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *