Tu ce alegi sa te defineasca?

Daca hainele si accesoriile pe care le porti vorbesc despre tine si transmit un mesaj celor din jur ce alegi pentru a-ti defini stilul si preferintele?

Pentru multe dintre noi o rochie devine “Rochia” iar un simplu tricou se transforma intr-o mini opera de arta. Ne plac obiectele care poarta cu ele acea valoare adaugata venita din pasiune, migala si indemanare. Iti propunem sa faci un experiment aducand in garderoba ta piese vestimentare sau accesorii care sigur vor starni reactii.

Alege imbracaminte pictata sau vopsita manual si accesorii in care vei recunoaste tusa unei pensule, intrepatrunderea de nuante si acea subtila sensibilitate a celui care a pictat acel mic univers pe care il porti cu tine.

De ce un tricou pictat manual? Pentru ca este unicat, pentru ca cei care aleg sa creeze astfel iti ofera odata cu acel obiect o parte din pasiunea si indemanarea lor. Pentru ca purtandu-l iesi din tipare si te diferentiezi transmitand celor din jur un mesaj clar despre ce iti place si ce inseamna pentru tine un obiect cu valoare.

tricou-cristina-zegreatricou-cristina-zegrea-detaliu

shopit

De ce o geanta pictata? Pentru ca pe langa materialele de calitate si executia ireprosabila designerul picteaza individual fiecare obiect. Si in acest fel creeaza pentru tine, imprimand obiectului acel farmec subtil al micilor “devieri” de la ceea ce este standardizat.

geanta-pictata-giukageanta-pictata-giuka-detaliu

shopit

O esarfa de matase imprimata digital este valoroasa prin povestea si procesul de creatie: designerul realizeaza pictura si apoi aceasta este imprimata prin tehnici speciale pe materiale naturale, devenind in cele din urma acel accesoriu pe care il porti mandra, constienta fiind de valoarea si frumusetea ei.

esarfa-ilonaesarfa-ilona-detaliu

shopit

La prima vedere acesta rochie pare ca este realizata dintr-o tesatura imprimata cu buline, nu? Dar daca ti-am spune ca pe bumbacul roz acele buline au fost realizate manual, fiecare in parte, astfel incat se poate vedea textura vopselei textile iar frumusetea vine tocmai din aspectul inegal si nefinisat al petelor de culoare?

arina-vargaarina-varga-detaliu

shopit

Endra a ales sa acorde atentie acestor obiecte speciale si te invita sa alegi creatiile Giuka, Ilona Micu, Arina Varga si Cristina Zegrea pentru ca ele devin ACEA geanta, esarfa sau ACEL tricou care vor aduce un plus de valoare si farmec tinutelor tale.  Tu ce alegi sa te defineasca?

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *